1.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ALPHABANK    ΙΒΑΝ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ :GR5801401780178002002008764 
Δικαιούχος Μανταρακης Μιχαηλ   
 
2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

    Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε κάθε περίπτωση η συνεπής λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Αποστολή προιόντων – Εξοδα αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με οποιαδήποτε εταιρία μεταφορών εξυπηρετεί την εκάστοτε παραγγελία. Η επιλογή του τρόπου γίνεται πάντα με απόφαση της εταιρίας, εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί τρόπο αποστολής με δικά του μέσα, οπότε και πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την εταιρία. Η παράδοση γίνεται το πολύ σε 5 εργάσιμες από την αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 6 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 1 έως 3 ημέρες.