Εξοικονομώ 2023

Είσαι έτοιμος να αναβαθμίσεις ενεργειακά το σπίτι σου και να απολαύσεις τα οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας και της ενεργειακής αυτονομίας;

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023» άνοιξε τη Δευτέρα στις 12 Ιουνίου 2023 και θα δέχεται αιτήσεις έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2023.

Για να είναι επιλέξιμη η αίτηση απαιτείται η έκδοση και υποβολή στο Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου.

Για κάθε κατοικία που θα επιλεγεί προς ένταξη στο «Εξοικονομώ 2023» στόχος είναι η υποχρεωτική αναβάθμιση κατά τουλάχιστον τρεις ενεργειακές κατηγορίες, ώστε να εξασφαλίζεται εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας σε ποσοστό άνω του 30%.

Δείτε εδώ τα ποσοστά των επιδοτήσεων

 

Η Klimeco αναλαμβάνει έργα στα πλαίσια του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023» και σε βοηθάει να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για τις μοναδικές ανάγκες της κατοικίας σου. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της θέρμανσης-ψύξης και με 10ετή εγγύηση στα προϊόντα μας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις με συνέπεια και απόδοση! 

Οι υπηρεσίες που καλύπτουμε είναι:

1. Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης και ψύξης με αντλία θερμότητας και εγκατάσταση κλιματιστικών νέας γενιάς (ενεργειακής κλάσης Α+++ στη θέρμανση και Α++ στην ψύξη)

2. Σύστημα ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) όπως σύγχρονοι ηλιακοί θερμοσίφωνες

3. Λοιπές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας (εγκατάσταση έξυπνου συστήματος διαχείρισης (smart home), έξυπνα συστήματα διαχείρισης ηλεκτρικών φορτίων.

4. Εξωτερική θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση

5. Εγκατάσταση κουφωμάτων για λιγότερη απώλεια ενέργειας

Εάν έχεις ολοκληρωμένη ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα την ενεργειακή σου αναβάθμιση με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημά μας.